HC Zalău renunţă la interul Andreea Bujor

HC Zalău se află, începând de luni, la Cheile Grădiştei, staţiune în care va efectua un stagiu de pregătire de zece zile. Din lotul care a făcut deplasarea în staţiunea din judeţul Braşov lipseşte o jucătoare importantă, interul Andreea Bujor, care a fost transferată de la Corona Braşov în vara anului 2021.

„Din cauza unor acte de indisciplină şi a evoluţiilor foarte slabe din ultimele jocuri, am decis să nu o iau în cantonament. Toată munca pe care a depus-o şi tot ce a acumulat în ultimii ani, a dărâmat în acest sezon. Foarte probabil, Andreea Bujor nu va mai face parte din lotul echipei noastre”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Formaţia zălăuană a susţinut zilele trecute o „dublă” cu CSM Deva, formaţie aflată pe primul loc în Seria C a Diviziei A, iar jocurile de verificare vor continua şi la Cheile Grădiştei. În perioada 7 – 9 decembrie, echipa condusă de Gheorghe Tadici va participa la un turneu de pregătire la Slatina, alături de formaţia gazdă, de echipa ungară Bekescsabai Elore şi Ştiinţa Bucureşti. După turneul de la Slatina, handbalistele zălăuane se vor întoarce la Zalău, unde vor continua pregătirea, urmând ca în perioada 21 – 22 decembrie să se organizeze la Zalău un turneu de verificare.

Primul meci oficial din 2024 pentru HC Zalău este programat în data de 6 ianuarie, în turul 1 al Cupei României. Turul preliminar, în care vor evolua doar echipele din Divizia A, este programat în 21 decembrie 2023.

 

5 Thoughts to “HC Zalău renunţă la interul Andreea Bujor”

  1. […] HC Zalău se află, începând de luni, la Cheile Grădiştei, staţiune în care va efectua un stagiu de pregătire de zece zile. Din lotul care a făcut deplasarea în staţiunea din judeţul Braşov lipseşte o jucătoare importantă, interul Andreea Bujor, care a fost transferată de la Corona Braşov în vara anului 2021. „Din cauza unor acte de indisciplină şi a evoluţiiilor foarte slabe din ultimele jocuri, am decis să nu o iau în cantonament. Toată munca pe care a depus-o şi tot ce a acumulat în ultimii ani, a dărâmat… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Paguba-n ciuperci scăpa tadiciule de toate care umbla după fotbaliști și voleibalisti

  3. Vasile Gog

    O vagaboandă , tot timpul cu țigara și șprițul in nas .Chiar și mai mult …

  4. Ion

    Bani cheltuiți degeaba cu una care are în singe curvăsăria de noapte. Păcat de înzestrarea de la natuŕă!
    Dar ” Singele apă nu se face !

Leave a Comment